Mi nem élünk házaséletet. Csak dugunk.

A szopás hatalma

2010.01.28. 13:31 írhatsz valamit Jensen, Hanna

 

Hihetetlen bájos tud lenni a férfi, amikor kielégülten mozdulni alig bír, és csak hálásan pislog. Még ha csak a hasát tömtem volna meg valami finomsággal, még érteném, de nem hiszem, hogy a szájmunkám lenne annyira frenetikus, hogy minden gondja-baja elszálljon arra az időre. Mindenesetre érdekes, néha máig meglep, mennyire odavannak némi orálért.
 
Szinte már-már sebezhető, amikor a számban meredezik, és a nyelvemmel keringőt táncoltatok körülötte. Pláne, ha a kezemet is igénybe veszem a munka során. Ha nem lennék belefeledkezve a munkába, még ámulnék is rajta tán egy picit. Inkább csak mosolygok - magamnak. Olybá tűnik, bármilyen rossz hírt képes lenne orgazmussal fogadni.
 
Nem, hírem sincs a számára, rossz pláne nem. Csak a gondolataim járnak-kelnek - mint mindig, egyszerűen lelőhetetlenek -, hogy nemsokára talán másnak a szájába fog meredezni, keményedni, élvezni. Még mindig nem tudom, hogy fogadjam eme vágyát - egyelőre megmaradok a "leszarom"-nál, eddig bevált. Legyek őrülten féltékeny, és harapjam le minden felé közeledő nő fejét és külső nemi szerveit? Vagy unszoljam, elvégre szabad ember, azt tesz, amit akar.
 
Igen, lehetnék féltékeny, mondván, már most is kissé háttérbe vagyok szorulva - a kezdeményezéseim rendszeres visszautasításra találnak -, és a gondolat, hogy jó szex alatt szinte bármire rávehető a férfi... néha őrjítő.
 
De már nem vagyok féltékeny, azt hiszem, meg kell szoknom, hogy a férfi megy, amerre jónak látja. Én pedig megmaradok a háttérben – és amikor hazajön, megkapja a vacsit és a kávét. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hannabeindul.blog.hu/api/trackback/id/tr831708958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hát, ez van

A szex nem csak fizikai kontaktus, bár páran azért igyekeztek rácáfolni... Valós, illetve majdnem megesett történések egy lökött csirke szemszögéből.

Friss topikok

  • Rohamkukac85: Én is beszerzek gésagolyókat...valahogy most kedvet kaptam hozzá...aztán felülök velük a buszra XD... (2010.06.02. 19:14) Kicsi golyók, hosszú játék
  • pingwin: @Jensen, Hanna: drukkolok :mosoly (2010.03.09. 21:22) Átmegyek zebrába
  • Jensen, Hanna: @krisztak: nem is szabad elsietni, azt hiszem. :) Pláne, a lehetőség gyakran izgatóbb, mintha tény... (2010.02.03. 21:05) Hárman az ágyban
  • a katona fehérben: Fú, de jó vagy. Hiszen te tudsz írni! 1 héten belül címlapot jósolok. (2010.01.28. 14:51) Szeretők #1
süti beállítások módosítása